Cum sa modezi un PSP

Mai intai, ai nevoie de:

-un psp slim cu orice versiune(se poate numai de la 3.60 in sus)
- o baterie de psp FAT ca sa itzi converteshti bateria, sii un psp fat sau slim care sa ruleze custom firmware(sa fie modat).
-un card de memorie preferabil de 1 giga sau mai putzin.
-urmatoarele programe:

-TOTALNEWBI easy Installer: downloadeaza de aici:http://dl.qj.net/TOTALNewbi-easyInst...4749/catid/193

-Pandoras battery , ca sa iti converteshti bateria: downloadeaaza de aici:http://www.psp-hacks.com/file/1235

Acum, daca ai facut rost de un psp slim sau fat modat, si de o baterie pt FAT(atentie, bateria de slim nu o sa mearga ca sa iti convertesti bateria), tre sa faci urmatoarele:

-ruleaza programul TOTALNewbieasyInstaller, apasand pe START in folderul principal al softului. Apasa orice buton ca sa te duci mai depate.


-Acum, trebuie sa iti formatezi mai intai memory stick-ul in psp.Du-te la settings>System Settings>Format Memory Stick.

-Acum, trebuie sa iti conectezi psp-ul la calculator prin cablu USB.

-Apoi, trebuie sa iti formatezi logic memory stick-ul. Fa tot ce iti indica acolo.

-dupa ce ai termin de formatat card-ul, trebuie sa faci atent ce iti zice.

-Cind ajungi la meniul principal Pandora, apasa la 4.E cel mai recomandat, iti instaleaza direct un custom firmware ca sa iti joci jocurile hackuite.

-Softul va incepe sa scrie fisierele necesare pe memory stick.
Dupa ce ai terminat, poti sa te bucuri> Ai un magic Memory Stick!! YAAi!

-Acum e partea grea.trebuie sa ai un psp fat sau slim modat, si o baterie FAT, ca sa iti convertesti bateria in pandora battery.Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate necesare, deschide programul al 2-lea pe care l-ai downloadat , Pandoras Battery.
-Conecteaza-ti din nou psp-ul slim sau fat modat, cu bateria care vrei sa ti-o modifici in psp.
-copiaza-ti folderele pandora_battery si pandora_battery% in PSP, in folderul GAME.PSP>GAME.

-ruleazati programul din psp.Atentie!!!Daca nu ai psp-ul modat nu iti va merge iti va da eroare:game could not be started.Apasa pe X ca sa itzi convertesti bateria.

-dupa ce ti-ai convertit bateria, introduce Cardul de memorie pe care ai scris fisiere anterioare, si bateria pe care tocmai ai modificat-o.Iti va aparea un meniu care te va lasa sa instalezi 3.71 m33-2, care te lasa sa joci jocuri hackuite.Apasa pe X ca sa instalezi 3.71 m33-2.Dupa ce ai instalat versiunea, iti trebuie o baterie normala ca sa poti deschide psp-ul normal.

-Daca ai convertit bateria si vrei sa o folosesti din nou, trebuie sa ti-o convertesti din nou, si din nou ai nevoie de un psp slim sau fat modat.

-Ai sa vezi ca nu poti sa mai folosesti bateria modificata, cand o bagi in psp , pspul se aprinde singur, dar screenul ramane tot negru. Tre sa ti-o convertesti din nou in starea normala, ca sa poate proni normal.

-Poreneste-ti psp-ul cu incarcatorul inauntru si cu nici o baterie in psp.Dupa ce s-a aprins psp-ul bagti bateria in psp.Ruleaza prog cu care ai convertit bateria normala in baterie Pandora, din nou.De data asta, apasa pe PATRAT, si programul itzi va modifica bateria pandora in baterie normala ca sa poti aprinde pspul normal.

-dupa ce ai terminat, introduce bateria normala in psp-ul pe care ai instalat cust firmware-ul, si introduce cardul de memorie cu care ai instalat versiunea.Trebuie sa it formatezi cardul de memorie, numai ai nevoie de programuri!Dute la settings>System Settings>Format Memory Stick.Apoi, dute la Settings>System Settings>Restore Default Settings. Gata, ai terminat, acm ai verisunea 3.71 m33-2 care te lasa sa te joci jocurile iso/cso direct de pe card.Jocurile merg in folderul ISO care va fi automat creat dupa formatarea cardului.
-Gata! ai terminat!! daca ai folosit instructiunile mele cu atentie, ti-ai modat psp-ul, daca nu, imi pare rau pt tine, mai invata!!!

0 comentarii: