Cele mai stupide intrebari in cuplu

MOTTO:

Femeile pun intrebari imposibile. FACT
La care asteapta raspunsuri. FACT
Pozitive. FACT

In orice relatie exista cateva etape prin care orice barbat trece mai devreme sau mai tarziu. Una dintre ele este sa suporti frustrarea de a nu putea raspunde intrebarilor stupide pe care ti le pune partenera ta. In timp ce cauti de zor explicatii care sa o multumeasca, te gandesti cu nonsalanta la anii studentiei, cand un test cu 10 intrebari la Latina era nimic pe langa ce trebuie sa induri de cand ti-ai gasit jumatatea. Sa purcedem, deci, in lumea femeilor si sa notam cele mai importante intrebari care ne sunt adresate. Articolul a fost realizat cu ajutorul a 7 barbati, care si-au prezentat opinia vizavi de cate o intrebare dintre cele de mai jos. Iata ce a iesit:
Ce ai raspunde, daca partenera ta te-ar intreba:

1. "Ma iubesti?"

Alex, 24 de ani: "Ca si cum chiar ai de ales intre a-i raspunde negativ sau pozitiv... Imagineaza-ti ce dezastru conjugal ai crea daca i-ai spune "NU, stau cu tine doar ca sa fac sex cand am chef". Mai cunosc intrebari retorice de acest gen... De exemplu, prietena mea m-a intrebat daca pe fosta am iubit-o asa cum o iubesc pe ea sau cat de mult o iubesc. Ce sa ii raspund, ca nu am aparatul de masurat la mine? Nici in cazul in care iubirea s-ar negocia ca la piata nu ar fi indicat sa intrebi despre fostul sau fosta la capitolul sentimente, decat daca nu te deranjeaza ideea de a fi mintit(a) frumos..."

2. "Cum ar trebui sa ma imbrac?"

Mihai, 21 de ani: "Nu stiu si nici nu ma intereseaza. Moda feminina are pentru un barbat aceeasi semnificatie pe care o are fotbalul pentu o femeie. As aprecia insa daca ar purta ceva care sa nu imi dea batai de cap cand incerc sa o dezbrac. De fapt, ar putea sa nu poarte nimic (zambeste). Astfel, nu va mai deveni anxioasa incercand sa isi compare brizbrizurile "de firma" cu ale altei femei, nu ar mai toca bani pe toale si pantofi, nu s-ar mai intoarce furioasa acasa, nu s-ar mai plange de dureri de cap, deci nu ar mai refuza sa faca sex."

3. "Arat bine?"

Andrei, 26 de ani: "Esti cu mine, deci, da. Asta este o versiune pentru celebra intrebare Oricum, raspunsul nu poate fi decat unul singur, daca tii la armonia cuplului... Cred ca femeile se plang uneori prea mult in legatura cu propria imagine, in loc sa faca efectiv ceva pentru a se simti bine si sigure pe ele. Un compliment din partea mea nu ar trebui sa te multumeasca, daca a doua zi izbucnesti in plans in timp ce savurezi un baton cu ciocolata. Eu nu inteleg nici treaba cu cosmeticele si alte produse pe care multe femei si le-ar cumpara in ideea ca pot face minuni pentru silueta lor, cand in schimb ar putea sa dea fuga la sala de 3-4 ori pe saptamana pentru intretinere sau sa-si schimbe regimul alimentar, ceea ce, by the way, nu inseamna infometare. Oricum, o femeie care stie exact ce vrea de la ea insasi nu isi pune astfel de probleme, nu intra in panica atunci cand se priveste in oglinda, nu se gandeste ca daca nu o fluiera barabtii pe strada, e semn ca a imbatranit etc. Mondenitatile de genul asta sunt mai mult o consecinta a lifestyle-ului pompos promovat in reviste. "

4. "Te uiti la filme porno?"

Paul, 23 de ani: "Nuuu, nici nu am ultima colectie de pe Torenti. Nici nu stiu care sunt ultimele trend-uri din industrie. Nici nu cunosc site-uri de gen. De fapt, exista asemenea mizerii? Poate ar trebui confiscate si date drept exemplu negativ celor care nu stiu despre ce e vorba..."

5. "Unde mi-ai pus lucrul X"?

Lucian, 31 de ani: "E simplu, la asa intrebare, asa raspuns:
6. "M-ai insela vreodata?"

Marius, 20 de ani: "Intrebarea nu este daca as insela, ci daca as recunoaste vreodata ca am facut-o. In plus, depinde doar de ea daca se va intampla sa fiu atat de nefericit in cuplu incat sa ma ia valul si sa ma transporte direct in bratele altei femei. Am inselat candva si am regretat, pana in clipa in care am aflat ca si ea o facuse. Infidelitatea depinde foarte mult si de natura relatiei, de nivelul de implicare, de ceea ce isi doreste fiecare de la celalalt. Oricum, raspunsul este intotdeauna negativ la aceasta intrebare (rade)."

7. "Nu-i asa ca seman cu vedeta X?"

Tom, 25 de ani: "Nu. Si oricat te-ai stradui, raspunsul este mereu acelasi. In plus, nu inteleg de ce incerci sa semeni cu Angelina Jolie si nu cu vecina de vizavi sau cu o colega de serviciu. Pana la urma e vorba de cum arati, sau de faptul ca esti celebra, ceea ce nu presupune neaparat a fi si atractiva?"

0 comentarii: